Yrityksen hallinnointi

Käyttäjien lisääminen

Pyydä yrityksesi työntekijöitä lataamaan sovellus App Storesta (Iphone) tai Play Storesta (Android) ja rekisteröimään henkilökohtaiset käyttäjätunnukset.

Kun työntekijä on luonut tunnuksen, voit kutsua hänet osaksi organisaatiotasi Käyttäjähallinta -välilehden oikeasta yläkulmasta Kutsu uusi käyttäjä -painikkeesta. Katso lisää <- linkki yritysasetuksiin käyttäjien lisäämiseen

Oikeuksien hallinnointi

Anna käyttäjälle rooli ja avainsanapolku, jotta hän voi aloittaa kuvaamisen. Voit määritellä käyttäjälle roolin avulla, keiden kuvia hän näkee sekä mitä käyttäjä pystyy muokkaamaan . (Katso lisää) <- linkki Yritysasetuksiin käyttäjähallintaan