Web portaali

Kirjaudu sisään #

Mene osoitteeseen web.app.pictue.com ja kirjaudu sisään käyttäen samoja tunnuksia, millä olet rekisteröitynyt ja kirjautunut mobiili-sovellukseen. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostisi tai puhelinnumerosi.

Lisää avainsanoja ja avainsanalistoja #

Jotta organisaatiosi saa kuvadokumentoinnin juuri haluamallaan metadatalla arkistoituna tulee sinun luoda avainsanoja ja listoja sekä rakentaa näistä ns. avainsanapolkuja (tarkemmat ohjeet täältä). Samalla kuvien ottaminen saadaan mahdollisimman helpoksi kun käyttäjillä on helppo ja ohjattu polku jota seurata kuvan ommatisen jälkeen. Avainsanoja, listoja ja avainsanapolkuja voit rakentaa helposti ”Avainsanojen hallinta” -näkymästä web-käyttölittymässä.

Rakenna polut #

Voit rakentaa useita erilaisia avainsanapolkuja yhdistelemällä avainsanoja ja avainsanalistoja. Rakentamalla avainsanapolun on kuvaajan valittava kuvanoton jälkeen mihin kuva liittyy ja tarkka arkistointi on näin hoidettu jo kuvaajan toimesta, reaaliajassa. Polkujen rakentaminen tapahtuu ”Avainsanojen hallinta” -näkymästä web-käyttölittymässä. Lue lisää avainsanapolkujen rakentamisesta täältä ja katso esimerkki avainsanapolusta osoitteesta www.pictue.com/avainsanat.


Powered by BetterDocs

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *