Avainsanojen hallinta

Intro #

Avainsanojen hallintaan pääset web-käyttöliittymän vasemmassa reunassa olevasta ”Avainsanojen hallinta” painikkeesta tai suoraan osoitteella https://web.app.pictue.com/filter-management

Pictuen avainsanahallinta koostuu avainsanoista, avainsanalistoista sekä näistä rakennettavista avainsanapoluista. Polut ovat täysin räätälöitävissä ja voit lisätä samoja avainsanoja ja -listoja useisiin eri avainsanapolkuihin.



Avainsanat #

Voit lisätä useita organisaatiollesi tärkeitä avainsanoja, joita käytetään luokittelemaan puhelimella otettuja kuvia. Nämä avainsanat toimivat ikään kuin kansiorakenne, ilman kansiointia. Kun haluat löytää tietyn kuvan tai kuvia myöhemmin, voit suodattaa kuvia näiden avainsanojen avulla. Lue lisää täältä.

Avainsanalistat #

Avainsanalistat ovat kätevä tapa hallita suurempia kokonaisuuksia, kuten työmaa tai projekti -listoja. Tallentaessa lista-arvon kuville voit löytää, filtteröidä ja jakaa kyseisen projektin kuvia helposti. Lue lisää täältä.

Avainsanapolut #

Avainsanapolkujen avulla saat pakottetua kuvien dokumentoinnin kuvanottovaiheessa juuri niillä tiedoilla mitä tarvitsette kuville.

Voit rakentaa avainsanapolut yhdistelemällä avainsanoja ja listoja, jolloin kuvaajan on valittava kuvanoton jälkeen mihin kuva liittyy ja tarkka arkistointi on näin hoidettu jo kuvaajan toimesta. Polkujen esimerkkejä sekä lisätietoja löydät täältä.

Powered by BetterDocs

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *