Kuvien jakaminen & lataaminen

Kuvia pääset jakamaan klikkaamalla kuvien valitsemisen jälkeen yläreunaan ilmestyvän ”Jaa kuvat” painiketta.

Valitse vain jakotapa:

  • Suora jako toiselle organisaatiolle (Pictuen sisällä) ShareID:tä käyttäen
  • Linkkijako joka luo valituille kuville uniikin linkin ja kopioi sen leikepöydällesi klikkaamalla ”Kopioi linkki” painiketta. Jaettujen kuvien linkit eivät vanhene, ja valitut kuvat löytyvät tietoineen aina kyseisen linkin takaa, josta vastaanottaja voi ne ladata. Vastaanottaja ei tarvitse Pictue-tunnuksia nähdäkseen linkkijaon kuvat tai kuvatiedot eikä niiden lataamiseen.

Voit jakaa kuvia sekä asiakkaille että itsellesi tarpeittesi mukaan, voit liittää kuvalinkin esimerkiksi raporttiin tai laskuun, jolloin säästät sekä aikaa että tilaa laittamalla kuvat yhden linkin taakse ennemmin kuin lähettämällä varsinaiset kuvatiedostot.

  • Kuvien lataaminen. Galleriasta voi myös ladata suoraan itselleen kuvia valitsemalla halutut kuvat ja klikkaamalla ”Lataa valitut” painiketta. Yksittäisen kuvan lataaminen lataa kuvan alkuperäisversion, useamman kuvan lataaminen kerralla pakkaa kuvat .zip tiedostoon haluamallasi kuvalaadulla ja lataa tiedoston. Ladatuilla kuvilla on aina tallessa sijainti- ja muut kuvatiedot kuvan metadatassa jonka myötä voit viedä isojakin kuvalatauksia toiseen järjestelmään ja automatisoida arkistoinnin.

  • Alihankkijoiden kuvat. Voit lisätä organisaatioillesi alihankkijoita ja jakaa heille polkuja, jolloin he voivat ottaa sinun organisaatiosi kriteereillä kuvia itselleen talteen ja kopiot teille automaattisesti. Lue lisää alihankkijamallista täältä.

Powered by BetterDocs

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *