Mobiili

Lataa sovellus

Avaa App Store (Iphone) tai Play Store (Android) -sovellus laitteessasi. Etsi Pictue -sovellus ja asenna se laitteellesi.

(kuva App Storesta missä Pictue haettu)

Rekisteröityminen mobiilissa

Kun sovellus on ladattu, avaa se napauttamalla kuvaketta aloitusnäytölläsi. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, valitse vaihtoehto ”Rekisteröidy” ja täytä vaaditut tiedot luodaksesi henkilökohtainen Pictue -tilisi.

(Kuva rekisteröi tili näkymästä (mobiili)

Tietojen vahvistaminen

Rekisteröinnin jälkeen saat sähköpostin sekä tekstiviestin tietojen vahvistamisesta. Avaa molemmat viestit ja klikkaa linkkejä vahvistaaksesi puhelinnumerosi ja sähköpostitsi. Vahvistamisen jälkeen pääset kirjautumaan sovellukseen.

(Kuva sekä sähköpostista että mobiilista vahvistukseen liittyen)

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään vahvistetun sähköpostin tai puhelinnumeron avulla. Anna oikeus kameraan sekä sijaintiin kuvien ottamista varten. HUOM! Pictue tarvitsee toimiakseen tarkan sijainnin jotta kuvat menevät oikeisiin lokaatioihin kartalla!

(kuva tarkan lokaation hyväksymisestä)

Yritykseen liittäminen

Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään, pyydä organisaatiosi adminia kutsumaan sinut yrityksen käyttäjäksi käyttämällä sähköpostiosoitettasi sekä antamaan sinulle avainsanapolun (linkki av.polkuihin). Avainsanapolun antamisen jälkeen sulje sovellus kertaalleen nähdäksesi avainsanavalinnat kuvanoton jälkeen jotta tiedot päivittyvät.

Katso lisää (linkki ohjeisiin kohtaan käyttäjän kutsuminen yritykseen)

(Kuva webistä missä voi kutsua käyttäjän)

Testaa kuvan ottaminen

Kun olet ladannut sovelluksen ja sinut on liitetty yritykseen sekä avainsanapolkuun, kokeile että kuvan ottaminen ja tallentaminen sujuu onnistuneesti.

1. Paina kameran kuvaa

2. Ota yksi tai useampi kuva putkeen

3. Paina Jatka -painiketta oikeasta alakulmasta tallentaaksesi kuvat

4. Valitse avainsanapolku sekä avainsanat

5. Kirjoita vapaavalintainen kommentti ja paina Lataa kuvat -painiketta.

6. Näin helppoa! Olet valmiina suorittamaan nopeaa ja tehokasta dokumentointia!

(Tähän kuva jossa kaikki nämä vaiheet)