Mobiili

Lataa sovellus #

Pictue sovellus löytyy Google Play Sotresta sekä Applen App StorestaAvaa App Store (Iphone) tai Play Store (Android) -sovellus laitteessasi. Etsi Pictue -sovellus ja asenna se laitteellesi.


Rekisteröityminen mobiilissa #

Kun sovellus on ladattu, avaa se napauttamalla kuvaketta aloitusnäytölläsi. Jos sinulla ei ole vielä Pictue-käyttäjätiliä, valitse vaihtoehto ”Rekisteröidy” ja täytä vaaditut tiedot luodaksesi henkilökohtainen tilisi.


Tietojen vahvistaminen #

Rekisteröinnin jälkeen saat sähköpostin sekä tekstiviestin tietojen vahvistamisesta. Avaa molemmat viestit ja klikkaa linkkejä vahvistaaksesi puhelinnumerosi ja sähköpostitsi. Vahvistamisen jälkeen pääset kirjautumaan sovellukseen.Kirjaudu sovellukseen #

Kirjaudu sisään vahvistetun sähköpostin tai puhelinnumeron avulla. Anna käyttöoikeus sijaintiisi kuvien ottamista varten.

HUOM! Pictue tarvitsee tarkan sijainnin toimiakseen ja jotta kuvat menevät oikeille paikoille kartalla!


Yritykseen liittäminen #

Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään, pyydä organisaatiosi pääkäyttäjää kutsumaan sinut yrityksen käyttäjäksi rekisteröimälläsi sähköpostiosoitteella sekä antamaan sinulle pääsyt avainsanapolkuihin (lue lisää).

Kun olet saanut pääsyt avainsanapolkuihin, sulje sovellus kertaalleen synkronoidaksesi sinulle lisätyt polut. Käyttäjän kutsumisen ohjeet löytyvät täältä.


Testaa kuvan ottaminen #

Kun olet ladannut sovelluksen ja sinut on liitetty yritykseen sekä lisätty avainsanapolkuun, kokeile että kuvan ottaminen ja tallentaminen sujuu onnistuneesti.

  1. Paina kamera-ikonia karttanäkymän alareunasta
  2. Ota kuva (tai vaikka 150 kuvaa putkeen)
  3. Paina ”Jatka” -painiketta oikeasta alakulmasta
  4. Valitse avainsanapolku sekä mahdolliset jatkovalinnat (avainsanat)
  5. Kirjoita vapaavalintainen kommentti ja paina Lataa kuvat -painiketta.
  6. Näin helppoa! Nyt olet valmis suorittamaan nopeaa ja tehokasta dokumentointia 😊


Powered by BetterDocs

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *