Käyttäjähallinta (polut ja roolit)

Käyttäjähallinta löytyy web-sovelluksesta kirjautuneena, vasemman reunan valikosta. Käyttäjähallintaan pääsee vain Pääkäyttäjä- ja Ylempi työnjohtaja -käyttöoikeuksilla. Linkki käyttäjähallintaan: https://web.app.pictue.com/user-management

Käyttäjähallinnasta voi kutsua uusia käyttäjiä organisaatioon, muokata olemassa olevien käyttäjien oikeuksia ja avainsanapolkuja. Käyttäjähallinnasta voit myös poistaa käyttäjän organisaatiosta. Tarkemmat ohjeet käyttäjien lisäämiselle löytyy täältä.

Käyttäjähallinnasta ei voi poistaa itse käyttäjätiliä, sillä tilit ovat henkilökohtaisia, ja täten vaativat tilin poistamisen kyseisen käyttäjätilin omista asetuksista. Käyttäjän poistaminen organisaatiosta kuitenkin estää pääsyn kuviin, polkuihin, käyttäjiin sekä avainsanoihin, joita organisaatiollasi on.



Käyttäjäroolit

Käyttäjän rooli määrittää mitä kyseinen käyttäjä voi organisaatiossa tehdä ja nähdä. Alla listaus rooleista ja niiden oikeuksista:

Kuvaaja
– Oikeus vain itse ottamiin kuviin.
– Ei pääsyä käyttäjähallintaan.
– Ei pääsyä avainsanahallintaan.
– Ei pääsyä integraationäkymään.
– Ei pääsyä alihankkija näkymään.

Työnjohtaja
– Täydet käyttöoikeudet omiin avainsanapolkuihin, näkee kaikki kuvat niistä poluista joihin itse kuuluu, (eli ”Omat polut”.
– Pystyy kutsumaan uusia käyttäjiä ja määrittämään käyttäjän roolin (Työnjohtaja tai Kuvaaja).
– Pystyy jakamaan polun muille käyttäjille (Omat polut).
– Ei pääsyä integraationäkymään.
– Ei pääsyä alihankkija näkymään.

Ylempi Johtaja
– Täydet käyttöoikeudet kaikkiin organisaation kuviin*, avainsanahallintaan sekä käyttäjähallintaan.
– * Ei pysty poistamaan kuvia.
– Pystyy kutsumaan uusia käyttäjiä ja määrittämään roolin (Ylempi Johtaja, Työnjohtaja tai Kuvaaja).
– Pystyy jakamaan polun muille käyttäjille (Kaikki).
– Ei pääsyä laskutustieto näkymään.

Pääkäyttäjä
– Täydet käyttöoikeudet koko organisaatioon.
– Pystyy poistamaan kuvia.
– Pystyy kutsumaan uusia käyttäjiä ja määrittämään roolin (Kaikki).
– Pystyy jakamaan polun muille käyttäjille (Kaikki).


Avainsanapolut

Polun jakaminen tarkoittaa yksittäiselle käyttäjälle pääsyn antamista tiettyyn polkuun. Käyttäjä jolle on jaettu tietty polku pystyy mobiilissa valitsemaan polun kuvanoton jälkeen ja määrittämään valinnoilla ottamilleen kuville avainsanat polun mukaan.

Huom! Käyttäjälle pitää antaa pääsy polkukohtaisesti mikäli tämän tulee ottaa kuvia ko. polkuun!

Avainsanoja ja avainsanapolkuja pääset muokkaamaan Avainsanahallinnasta. Lue lisää täältä.


Powered by BetterDocs

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *