Galleria -näkymä

Webin galleria-näkymässä voit tarkastella filtterivalintojen mukaan kuvia ilman rajauksia näet kaikki organisaatiosi kuvat, joihin sinun käyttäjällä on oikeus. Voit vapaasti vaihtaa gallerian ja kartan väliä ilman että rajaukset muuttuvat tai nollaantuvat. Kartta-näkymästä löydät myös aluerajauksen.

Saat kuvat avattua isoksi viemällä hiiren kuvakkeen päälle ja klikkaamalla kuvaketta kun kuvake tummentuu ja keskelle ilmestyy vaalea ”silmä” -ikoni. Saat myös kuvan tiedot suoraan näkyviin klikkaamalla kuvakkeen vasemmasta yläkulmasta info painiketta, tai klikkaamalla kaikkiin ladattuihin kuviin kerralla tiedot esille ”Näytä tiedot” painikkeesta, Galleria-näkymän oikeasta yläkulmasta.

Samaan tyyliin voit valita kuvia joko yksittäin klikkaamalla kuvakkeen oikeassa yläkulmassa olevaa palloa, tai valita kaikki ladatut kuvat klikkaamalla Galleria-näkymän oikeasta yläkulmasta ”Valitse kaikki” painiketta. Tämän jälkeen voit ladata kuvia omalle laitteellesi ”Lataa kuvat” painikkeesta tai jakaa kuvia valitsemalla ”Jaa kuvat” painiketta oikeasta yläkulmasta.

Kuvien jakaminenLue lisää
Kuvia voit jakaa monella tapaa, mm. Pictuen sisällä organisaatioiden välillä, luomalla linkkipoimintoja tai alihankkijamallin kautta automaattisesti.

Kuvien lataaminen – Lue lisää
Yksittäisen kuvan lataaminen lataa pikkukuvan oikeasta alareunasta lataa kuvan alkuperäisversion, useamman kuvan lataaminen kerralla pakkaa kuvat .zip tiedostoon ja lataa koko tiedoston.