Oman profiilin muokkaaminen

Selaimessa ”Oma Profiili” näkymässä voit muokata omia tietojasi sekä vaihtaa salasanasi, mobiilissa salasanan vaihtaminen tapahtuu ”Asetukset” näkymässä omasta kohdastaan ”Oma Profiili” valinnan sijaan joka myös löytyy ”Asetukset” näkymästä.Omia tietoja joita voit selaimessa muokata on etu- ja sukunimi, puhelinnumero (muodossa +358123456789), sähköpostiosoitteesi sekä salasanasi. Salasanan vaihtaminen on helppoa, syötät ensin vanhan salasanasi ensimmäiseen laatikkoon, ja sitten syötät uuden salasanasi kahteen seuraavaan. Salasanan tulee olla ainakin 9 merkkiä pitkä.Mobiilisovelluksessa pääset samoin muokkaamaan etu- ja sukunimeä, sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroasi sekä omilla sivullaan pääset myös vaihtamaan salasanasi.

Puhelinnumeroa sekä sähköpostia vaihtaessa kannattaa olla varovainen, sillä virheellinen puhelinnumero tai sähköpostiosoite voi mahdollistaa ulkopuolisen pääsyn organisaationne kuviin, sekä estää sinua palauttamasta itse pääsyä omalle tilillesi.

Käyttäjätilin poistaminen
Mobiilisovelluksen asetuksista pääset myös poistamaan käyttäjätilisi kokonaan. Huomioi kuitenkin että mikäli käyttäjätili poistetaan sitä ei pysty palauttamaan. Käyttäjätililläsi otetut kuvat jäävät organisaatioillesi talteen eivätkä poistu.

Powered by BetterDocs

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *