Käyttäjien lisääminen

Käyttäjiä pääset kutsumaan Käyttäjähallita-näkymästä. Näkymän oikeassa yläkulmassa on valinta ”Kutsu uusi käyttäjä”, tätä klikkaamalla avautuu uusi ikkuna, jossa voi syöttää uuden organisaatioon kutsuttavan käyttäjän etu- ja sukunimen, sähköpostin ja määrittämään käyttäjäroolin (oikeudet) sekä avainsanapolut.

Käyttäjäroolia sekä avainsanapolkujen oikeuksia voi myöhemmin muokata käyttäjäkohtaisesti käyttäjähallinnasta. Uuden käyttäjän käyttöönottoon omat muutaman stepin ohjeet löytyy täältä.Riippumatta omasta käyttäjäroolistasi, et voi antaa uudelle käyttäjälle itseäsi korkeampaa roolia.
Mikäli olet Työnjohtaja- tai alemmalla roolilla, et voi myöskään jakaa muita polkuja, kuin niitä joihin itse kuulut. Kuvaaja-roolilla et pääse käyttäjähallintaan etkä avainsanahallintaan käsiksi ollenkaan.

Jotta kuvaaminen olisi mahdollisimman sujuvaa, pidäthän huolen että käyttäjillesi on annettu relevantteihin avainsanapolkuihin pääsyt. Mikäli polkuja ei ole jaettu, tulee käyttöön ns. ”Fallback”, jolloin kuvaaja voi valita vapaasti avainsanat kuvilleen kaikista organisaation listoista ja avainsanoista.
Kaikki avainsanat ja lista valinnat tulevat tällöin yhdelle listalle näkyviin mobiilissa, joten voi myös valita erinäisiä avainsanoja ”sekaisin” eri polkujen väliltä. Lue lisää ”Fallback” -mallista täältä.

Powered by BetterDocs

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *