Galleria + kuvien jakaminen

Kuvia voi tarkastella selaimella sekä puhelimessa ”Galleria” näkymässä.
Mobiilissa Galleria löytyy ruudun alaoikeasta kulmasta, painamalla Galleria kuvaketta aukeaa Galleria näkymä jossa voi löytää aikajärjestyksessä kaikki kuvat joihin sinulla on oikeus.
Varmista, että kuvahaku rajaukset ovat haluamasi mukaiset, sillä kartalla ja galleriassa on samat rajaukset päällä, eivätkä ne nollaannu siirryttäessä näkymästä toiseen.

Gallerianäkymässä voit tarkastella kuvia klikkaamalla kuvaketta, muokata kuvahaku rajauksia sekä valita ja jakaa valitsemasi kuvat käyttämällä näkymän yläreunassa olevia ”Kuvahaku” ja ”Valitse” valintoja.Valittuasi haluamasi kuvat näet galleria näkymän yläreunassa määrän valittuja kuvia, sekä jako napin. Jako nappia painamalla sinulle avautuu ikkuna jossa voit valita eri jakovaihtoehtojen väliltä.
Voit joko luoda ja kopioida leikepöydälle linkin, jota jakamalla voit lähettää vastaanottajalle helposti haluamasi kuvat kaikkine tietoineen. Linkki avautuu Pictuen nettisivuille, ja ei vaadi Pictue tiliä. Linkki ei vanhene koskaan ja sen takaa tulee aina löytymään valitsemasi kuvat.

Voit myös jakaa kuvat muihin sovelluksiin joita sinulla puhelimessa on, kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että riippuen sovelluksesta metadataa voi poistua, kuten esimerkiksi sijaintitieto, ja kuvien jakaminen muitten sovellusten kautta on pelkkä kuva, eikä mahdollisia kommentteja tai avainsanatietoja, joita Pictuessa on nähtävillä.

On myös huomioitava, että Android puhelimilla ei ole mahdollista jakaa oman puhelimen galleriaan kuvia, joten kuvien lataaminen omalle laitteelle Pictue sovelluksen kautta ei onnistu Android puhelimilla.


Powered by BetterDocs

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *