Palvelupaketit ja laskutus

Tarjoamme organisaatioille kolmea eri pakettia; Free, Pro ja Premium.
Tarkempaa tietoa hinnoittelusta sekä voimassa olevat hinnat löydät kotisivuiltamme https://pictue.com/hinnasto/.

  • Free-lisenssi on suunniteltu pienemmille organisaatioille, joilla ei kuvan ottaminen ole niin tärkeää, mutta jotka kuitenkin haluavat pienet kuvamääränsä helposti löydettäväksi sekä jaettavaksi, mikäli toimivat esimerkiksi alihankkijoina.

    Free-lisenssi soveltuu myös organisaatioille, jotka eivät itse ota kuvia, vaan joille puhtaasti jaetaan kuvia muitten organisaatioiden toimesta.
  • Pro-lisenssi on tarkoitettu organisaatioille, jotka ottavat lakisääteisiä kuvia työmailta, ja tarvitsevat enemmän toiminnallisuutta ja laatua kuvadokumentointiinsa.
  • Premium-lisenssi on tarkoitettu niille, jotka ottavat kuvadokumentoinnin tosissaan, ja haluavat, että kaikki kuvat ovat huippulaatuisia, nopeasti löydettävissä sekä automaattisesti vietävissä kaikkiin tarvittuihin kohdejärjestelmiin reaaliajassa.

Pictue tilauksia voi maksaa joko kuukausittain tai vuosittain. Vuosittain maksetuista lisensseistä Pictue tarjoaa 2 kuukautta ilmaiseksi, joten vuosihinta lisenssille on lisenssin kuukausihinta x 10.

Hinnat perustuvat kuvamääriin, kuvalaatuun sekä lisäominaisuuksiin joita Pictuen tarjoaa.
Mikäli kertaluontoinen tarve herää tuomaan kuvia Pictueen ulkopuolelta, esimerkiksi historia-dataa, tarjoaa Pictue kuvien tuomisen erillisenä palveluna erikseen sovitusta hinnasta, hinta perustuu kuvien määrään jotka tuodaan Pictueen.


Powered by BetterDocs

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *